Het Eenhoornhof

Welkom bij Stéphan en Ann
Vakantiewoning
Erkend

Richtprijs € 2.250

Prijs per woning (10p.), weekend

Boek je verblijf

Kent u de overtreffende trap van gastvrijheid ?

Ligging

Gastblijheid, daar doen we het voor, elke dag.

Kent u de overtreffende trap van gastvrijheid? Dat is gastblijheid! Die gastblijheid, daar doen we het voor, elke dag. Welkom in Het Eenhoornhof, de authentieke vierkantshoeve die we met veel liefde en vakmanschap renoveerden tot een vijfsterren-vakantiewoning.

U vindt Het Eenhoornhof in Kuttekoven, een deelgemeente van Borgloon. U geniet hier samen tot 10 of tot 20 personen, familieleden of collega's met volle teugen van ruimte en rust. Kriebelen de benen? Tongeren en Sint Truiden liggen op 10 kilometer - ideaal voor een fraaie fietstocht.

Logies

Is de tijd rijpt voor de jaarlijkse familievakantie? Beleefd u die graag in alle comfort?

Dan is het Eenhoornhof uw gedroomde locatie. Door de uitgekiende indeling biedt de woning ruim voldoende plaats voor de hele familie. Van grootouders met de kinderen en de volwassen kleinkinderen, u zwemt in een zee van ruimte om u helemaal uit te leven. Uw gezeldschap heeft heel wat plekjes te ontdekken. De lounge, de grote eetkamer en het overdekt zuider terras nodigen uit om gezellig samen te zijn.

Tegelijk geniet u van alle privacy. U beschikt over liefst 8 kamers met eigen badkamer. Trek u in alle rust terug in een zithoekje of ontspanningsruimte. Hou er wel rekening mee dat de woning niet uitgerust is voor de leeftijdscategorie jonger dan 18 jaar.

Troeven

"Tiens, zijn we in de Provence?"

Het Eenhoornhof is gelegen ten midden van de fruitstreek. Mensen kennen de fruitstreek vooral door de schitterende bloesemtijd in april en mei, maar ook de tijd dat het fruit aan de bomen hangt is uitzonderlijk mooi. Ook in de herfstperiode waarbij de natuur zijn schitterende kleurenpallet toont is het aangenaam vertoeven. In de zomermaanden waant u zich in de Provence dankzij de lavendel parkjes die dan heerlijk ruiken. Er zijn 10 eigen parkeerplaatsen, heel veel plaats voor uw fietsen veilig te stallen, er zijn mogelijkheden voor het opladen van de elektrische fietsen. Het fietsroutenetwerk Limburg bestaat uit niet minder dan 2.000 km genummerde fietsroutes. Routepunt 153 is op 100 meter van Het Eenhoornhof. Vergeet niet de 13 kastelen te bezichtigen!

Waar je verblijft

Contact

Het Eenhoornhof

Kleestraat 1
3840 Borgloon (Kuttekoven)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Parking
Selfie van de vriendengroep op de fiets

Groepsvakantie

In Het Eenhoornhof geniet u over 9 slaapkamers waarvan er 8 een eigen badkamer hebben. Tot 10 personen aan 2.250 euro voor 2 nachten/3 dagen, en tot 20 personen voor 2.950 euro. Kijk voor meer info, foto's en video's op onze website. Let op! Adults only.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Haspengouw is de provincie om te wandelen en te fietsen. Routepunt 153 is op 100m van het Eenhoornhof, je logeert dus echt op een uitgelezen plekje. Voor een wandeling kan u via de tuin, de natuur in. Je maakt dus gegarandeerd schitterende foto's tijdens je verblijf. Ontdek ook zeker het stroopmu...

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Haspengouw is de provincie om te wandelen en te fietsen. Er is op 100m van de woning fietsknooppunt 153 vanwaar u kan vertrekken. Voor een wandeling kan u via de tuin, de natuur in. Ontdek ook zeker het stroopmuseum en het doorkijkkerkje.

Moeder en vader met kind tussenin met zicht op het veld

Gezinsvakantie

Er zijn 9 slaapkamers waarvan er 8 een individuele badkamer met douche en toilet hebben, er zijn twee keukens, een hele grote en een zoals bij uw thuis, alsook verschillende zithoeken om relaxed met elkaar te spreken. U kan bij ons fietsen of wandelen. Kookt u eens graag eventjes niet? We bevelen...

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 1
Indeling:
  • 1 accommodatie voor 24 personen
    • 7 kamers voor 2 personen
    • 2 kamers voor 4 personen
    • 8 badkamers

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 22

Praktische informatie

Check-in: 15:00 - 21:30

Check-out: 08:00 - 11:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Tot 10 personen, (6 slaapkamers waarvan er 5 een eigen badkamer hebben), zijn welkom voor 2.250 euro en tot 20 personen, (9 slaapkamers waarvan er 8 een eigen badkamer hebben), zijn welkom voor 2.950 euro (3 dagen en 2 nachten) en voor een eventuele extra dag/nacht komt er telkens 250 euro bij.

Graag noteren dat Het Eenhoornhof een adults only (+18jaar) woning is. Huisdieren zijn niet toegelaten.

De prijs is een werkelijk "alles inbegrepen" prijs, de energiekosten, alle bedden opgemaakt, 3 handdoeken per persoon, 6% btw, wc papier, wegbrengen huisvuil, normale opkuis en zelfs de blokjes voor de afwasmachine zitten erbij.

Boekingscondities zijn, 50% bij bevestiging van de reservatie en voor de overige 50% sturen we u één maand op voorhand de eindfactuur.

Kookt u graag zelf ? Dat kan in de uitgeruste keuken. In het andere geval bevelen we u onze huistraiteur, de postelein aan :  info@depostelein.be

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk