Het Blauwe Huis

Welkom bij Katelijne en Dirk Beeckman - Vandenborre
B&B
Erkend

Het Blauwe Huis, klassevolle B&B in de Vlaamse Ardennen

Ligging

De Vlaamse Ardennen, we kunnen het alleen maar bevestigen, het is het mooiste landschap van Vlaanderen. Wandelpaden en kerken-wegels brengen je door de velden van molen tot molen. Voor de fietsers die graag zweten, dit is de streek van de Ronde, drie van de steilste hellingen van de Vlaamse Ardennen zijn vlakbij. Een beetje cultuur opsnuiven kan je in verschillende musea en pinten drinken in diverse oeroude kroegen.

Logies

Het Blauwe Huis staat voor Rust, Gezelligheid en Comfort. Onze B&B telt drie klassevolle, uniek ingerichte themakamers, voorzien van alle comfort. Inbegrepen in de prijs is een Vlaams ontbijt met streekproducten, huisgemaakte confituur en een eitje van eigen kippen. 's Avonds kunnen wij u een seizoensgebonden driegangenmenu aanbieden of een uitgebreide fantasievolle barbecue.

Troeven

Terwijl je de heerlijke streek met zijn vergeten dorpen, dromende poelen, weidse zichten en oeroude kroegen bezoekt, zorgen wij er op artistieke wijze voor dat de kamers spectaculair zijn, de dranken vers en verfrissend geschonken worden, dat de streekproducten overvloedig en met kennis en liefde gekookt, gebakken en gepresenteerd worden. In het Blauwe Huis is veel mogelijk, misschien worden er verhalen verteld van erg ver weg of begin je hier een nieuwe carrière en leert Dirk je glasramen fabriceren of wijn maken van eigen fruit. En als dat alles te vermoeiend is kan je rustig in de tuin rondhangen, eventueel een spelletjes petanque of sjoelbak spelen. Niets doen en gediend worden mag ook.

Waar je verblijft

Contact

Het Blauwe Huis

Langendries 58
9620 Zottegem (Sint-Goriks-Oudenhove)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Parking
  • Restaurant/Halfpension
Twee vrienden klinken aan tafel

Culinair genieten

Ambassadeurs van streekproducten. Mogelijkheid om 's avonds een driegangenmenu of fantasievolle barbecue te krijgen op reservatie. Lunchpakket op aanvraag. Onze locatie kan tevens gehuurd worden voor kleine feestjes en happenings.

Rust & natuur

Rust & natuur

De Vlaamse Ardennen biedt niet alleen het platteland zoals het was in de tijd van De Witte, maar ook ambachtelijke brouwerijen, lokale wijngaarden, intieme dorpskernen, Romeinse restanten en eeuwen oude kroegen waar de tijd zelf op vakantie gaat.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Wandelen en fietsen is hier vanzelfsprekend. Dit is de streek van de Ronde van Vlaanderen. Elektrische fiets nodig, wij zorgen er voor. De streek ontdekken kan je via het Wandelwalhalla van de Vlaamse Ardennen of gewoon door naar het café te wandelen

Origineel & uniek

Origineel & uniek

Wij, Dirk en Katelijne, kunstenaars, wereldreizigers en levensgenieters hebben al onze ervaring gebruikt om Het Blauwe Huis te creëren met als resultaat unieke themakamers, stuk voor stuk zelf ontworpen en gemaakt, midden het mooie groen van Zottegem.

Capaciteit van het logies

Indeling:
  • 3 kamers voor 2 personen

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 6

Praktische informatie

Check-in: 16:00 - 19:00

Check-out: 07:00 - 11:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Een reservatie is pas definitief na storting van 50% voorschot, en na een bevestigingsmail van ons ontvangen te hebben.

Speciale dagen hebben aangepaste prijzen.

Kamer met ontbijt 1 persoon = 115.00/nacht

Tijdens schoolvakanties, verlengde weekends en feestdagen kan u de kamer boeken voor een minimumverblijf van 2 nachten. Bij één overnachting geldt een toeslag van 20.00€ per kamer.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk