Groepsverblijf Drogenhof

Welkom bij Annemie & Erik
Vakantiewoning
Erkend

Richtprijs € 1.200

Prijs per woning, weekend

Boek je verblijf

DROGENHOF, een plek waar 20 personen (ver)blijven

Ligging

Groepsverblijf DROGENHOF is gelegen in het groene Lubbeek, 't(r)oeven in rustig groen'. Het oude café met danszaal werd volledig ecologisch verbouwd tot een plek vol licht en ruimte om groepen tot 20 personen het volledig naar hun zin te maken. Vanuit de tuin trek je zò de natuur in: de weide, het bos en de wandelpaden en de fietsknooppunten in en rond Lubbeek.

Logies

Het huis beschikt over 9 slaapkamers en 7 badkamers en biedt je een comfortabel verblijf te midden van de groene omgeving van Lubbeek. Een grote keuken, eetplaats en living, het terras en de tuin staan volledig ter jullie beschikking om alles uit jullie verblijf te halen.

Troeven

Samen met vrienden en familie op weekend zijn, een 2-daagse organiseren voor je team, een workshop of een feestelijk samenzijn,... Groepsverblijf DROGENHOF creëert de juiste setting voor jouw groep en initiatief. Groepen genieten van grote, lichte, smaakvol ingerichte ruimtes. De knusse kamers en gezellige zithoekjes in het huis dragen bij tot rust en een ontspannen en huiselijke sfeer.

Waar je verblijft

Contact

Groepsverblijf Drogenhof

Drogenhof 51
3210 Lubbeek (Lubbeek)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

 • Free Wifi
 • Parking
Selfie van de vriendengroep op de fiets

Groepsvakantie

Groepsverblijf DROGENHOF creëert de juiste setting voor jouw groep en initiatief. Groepen genieten van grote, lichte, smaakvol ingerichte ruimtes. De knusse kamers en gezellige zithoekjes in het huis dragen bij tot een ontspannen en huiselijke sfeer.

Moeder en vader met kind tussenin met zicht op het veld

Gezinsvakantie

Drogenhof beschikt over 9 slaapkamers en 7 badkamers, ideaal voor gezinsvakanties. Een grote keuken, eetplaats en living, het terras en de tuin staan volledig ter jullie beschikking. NIEUW: concept met kinderopvang WEEK VIJF tijdens schoolvakanties.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Groepsverblijf DROGENHOF ligt temidden van het groene wandel- en fietsparadijs van Lubbeek. De tuin grenst aan weide, bos en de vele wandelpaden en fietsknooppunten in en rond Lubbeek. Een uitstap naar Leuven op 10km van DROGENHOF hoort er ook bij!

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Groepsverblijf DROGENHOF ligt temidden van het groene wandel- en fietsparadijs van Lubbeek. De tuin grenst aan weide, bos en de vele wandelpaden en fietsknooppunten in en rond Lubbeek. Een uitstap naar Leuven op 10km van DROGENHOF hoort er ook bij!

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 1
Indeling:
 • 1 accommodatie voor 20 personen
  • 1 kamer voor 1 personen
  • 5 kamers voor 2 personen
  • 3 kamers voor 3 personen
  • 7 badkamers

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 20

Praktische informatie

Check-in: 17:30 - 22:00

Check-out: 12:00 - 14:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk