Ferme Neelke

Vakantiewoning
Aangemeld

Richtprijs € 360

Prijs per woning (4p.), weekend

Boek je verblijf

Ferme NeElke - vakantieboerderij

Ligging

Onze charmante en unieke Kempense boerderij ligt in het groen op een boogscheut van Antwerpen stad. Vlak naast de Halse bossen en op slechts 200 meter van de GR-route en talrijke fiets- en wandelroutes.

Logies

Onze charmante vakantiewoning is dé ideale uitvalsbasis voor wandelaars op zoek naar landelijke rust en jonge gezinnen die willen meeproeven van het leven op de boerderij. Ideaal voor een gezinnetje of met vrienden. Je kan bij ons ook in een unieke pipowagen in een privé stukje weide overnachten! Je krijgt er een aparte badkamer- en keukenwagen bij alsook een woonkamer wagen waar je op koudere dagen of gewoon puur voor de gezelligheid en de romantiek aan een houtkacheltje van de warmte en de vlammetjes kan genieten. Huur je 'de pipowagen' dan krijg je dus eigenlijk drie wagens; eentje om in te slapen, eentje met een keuken en badkamer én eentje die volledig is ingericht als living mét houtkacheltje. Dit is het beste plekje om de mooie zonsopgang te bewonderen en ten volle te genieten van de gezelligheid van een avondje kampvuur. Ideaal voor een romantisch uitje, een reisje groen tanken met de vrienden of familie. Huur nog een extra Bell-tent bij en je kan hier met een grotere groep genieten van eigen stukje weide.

Troeven

Ga voor een prachtige ervaring en huur bij ons een ezeltje. Wat is er leuker dan met je "eigen" ezel de bossen en omgeving te ontdekken? Ezels geven rust en ontspanning en zijn een geweldige metgezel voor jong en oud! Uniek voor onze vakantieboerderij: Voel je voor even een schapendrijver en loop mee met Neel en Marcel de hond om de schapen van weide te verzetten. Geniet van onze sauna's, een gezellige buitenhaard en grote zwemvijver.

Waar je verblijft

Contact

Ferme Neelke

LIEFKENSHOEK 56
2980 Zoersel (Halle)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

 • Free Wifi
 • Green Key
 • Parking
 • Zwembad / zwemvijver (permanent)
Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Ferme NeElke ligt op slechts 200 meter van de GR-route en vlak bij allerlei fiets- en wandelroutes. Geniet van de weidse weien van de boerderij en herleef in de bossen errond.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Ferme NeElke ligt op slechts 200 meter van de GR-route en vlak bij allerlei fiets- en wandelroutes. Geniet van de weidse weien van de boerderij en herleef in de bossen errond.

Moeder en vader met kind tussenin met zicht op het veld

Gezinsvakantie

Genieten van het groen in de grote zwemvijver met een apart ploetergedeelte voor de kleinsten. Spelen in de zandbak, op de schommel of de trampoline onder het toeziend oog van de ouders die genieten op het 'Frans' terrasje. Wandelen in de bossen.

Op de boerderij

Op de boerderij

Samen met boer Neel de diertjes eten geven, op stap gaan met de ezel om een ijsje te gaan eten. De varkentjes, konijntjes en cavia's knuffelen, op zoek gaan naar eitjes... Er valt altijd wel wat te beleven op de boerderij.

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 1
Indeling:
 • 1 accommodatie voor 7 personen
  • 1 kamer voor 2 personen
  • 1 kamer voor 3 personen
  • 1 zetelbed voor 2 personen
  • 1 badkamer

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 7

Praktische informatie

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk