Egelantier

Welkom bij Niek & Ria
B&B
Erkend

Richtprijs € 90

Prijs per kamer, per nacht

Boek je verblijf

Lekker slapen en ontspannen met de hele familie

Ligging

Egelantier gastenkamers ligt op 1,5 km buiten het centrum van Arendonk op een uiterst rustige locatie midden tussen het groen. In onze grote ecologische tuin is veel te ontdekken voor jong en oud.

Logies

Egelantier heeft drie moderne gastenkamers op de eerste verdieping voor maximaal 10 personen. Elke kamer heeft een ruime badkamer. Sinds 2017 staat er een grote Mongoolse yurt in onze tuin, die ingericht is als accommodatie voor groepen tot 15 personen. Er is een groot terras bij met buitenkeuken en vuurplaats. Een bijzondere beleving! Kijk voor foto’s en praktische informatie op onze website.

Troeven

Welkomstdrankje bij aankomst. Kinderen tot 6 jaar verblijven gratis. Korting bij een verblijf van meer dan twee nachten. Huisdieren zijn welkom. Er is een keuken met complete inventaris bij de kamers die gratis gebruikt kan worden door onze gasten. Wifi op het hele terrein, gratis fietsenstalling, ruime parkeergelegenheid.

Waar je verblijft

Contact

Egelantier

Dopheistraat 7
2370 Arendonk

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Honden / huisdieren toegelaten
  • Parking
Moeder en vader met kind tussenin met zicht op het veld

Gezinsvakantie

Met de hele familie op weekend? (O)pa en (O)ma op een tweepersoonskamer en de kinderen en kleinkinderen ook met elk gezin op een kamer. Met 10 pers. huur je de hele verdieping, kun je gebruik maken van de ingerichte keuken en heb je het rijk alleen.

Selfie van de vriendengroep op de fiets

Groepsvakantie

Beleef een unieke ervaring met je vriendengroep, sportclub, familie in onze yurt van 13 m. doorsnee. Buitenkeuken met pizza-oven, barbecue, vuurplaats. Minimaal 2 overnachtingen, maximaal 15 personen. Of maak een combinatie met de gastenkamers.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Egelantier is de optimale locatie van waaruit je fiets- en wandeltochten kunt ondernemen. Wandelnetwerk en fietsknooppuntennetwerk op 200 m. Wandel- en fietskaarten zijn beschikbaar. Afsluitbare fietsenstalling met oplaadpunt. Prachtige omgeving!

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Egelantier is de optimale locatie van waaruit je fiets- en wandeltochten kunt ondernemen. Wandelnetwerk en fietsknooppuntennetwerk op 200 m. Wandel- en fietskaarten zijn beschikbaar. Afsluitbare fietsenstalling met oplaadpunt. Prachtige omgeving!

Capaciteit van het logies

Indeling:
  • 1 kamer voor 2 personen
  • 2 kamers voor 4 personen
  • 1 kamer voor 15 personen

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 25

Praktische informatie

Check-in: 13:00 - 22:00

Check-out: 07:00 - 13:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk