Douviehuis

Welkom bij Douviehuis
Vakantiewoning
Erkend

Richtprijs € 2.940

Prijs per woning, weekend

Boek je verblijf

Logeren met vrienden of familie in het dorp van hoge gisting

Ligging

Het Douviehuis is gelegen in hartje Watou, één van de 50 mooiste dorpen van Vlaanderen. Watou is een deelgemeente van de Hoppestad Poperinge en is de ideale uitvalsbasis voor een verkennende wandel- of fietstocht doorheen de hoppevelden. Ieper, de Vredesstad van de Westhoek, ligt op 20 km van het Douviehuis en de Belgische kust bereik je op een half uur!

Logies

Het Douviehuis is een 5-sterren vakantiewoning dat beschikt over 10 kamers en 8 badkamers en biedt plaats aan 32 gasten. Naast een moderne uitstraling kreeg het Douviehuis de authentieke elementen mee in zijn architectuur. Zo werd het houten gebinte van de oude schuur naadloos in de vakantiewoning geïntegreerd. Daarnaast werd het pand afgewerkt met hoogwaardige materialen. De combinatie van warme parketvloer en designmeubelen zorgt voor een instant vakantiegevoel! Het Douviehuis beschikt in alle ruimtes over wifi en er is voldoende parkeerplaats.

Troeven

Uniek kader in het dorp van hoge gisting, gezelligheid troef dankzij het modern landelijk interieur en de mooie open haard. Ruim buitenterras! Vrij van catering: ofwel kookt u zelf, ofwel doet u beroep op een traiteur in de buurt, het vakantiehuis is voorzien van bad- en bedlinnen en je vindt er o.a. een pingpongtafel, biljart, vogelpik, etc.

Waar je verblijft

Contact

Douviehuis

Moenaerdestraat 2
8978 Poperinge (Watou)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

 • Free Wifi
 • Parking
Selfie van de vriendengroep op de fiets

Groepsvakantie

Het Douviehuis is een 5-sterren vakantiewoning dat beschikt over 10 kamers en 8 badkamers en biedt plaats aan 32 gasten. Alle ruimtes beschikken over WIFI en er is voldoende parkeerplaats.

Twee vrienden klinken aan tafel

Culinair genieten

De Westhoek is dé ideale regio om culinair te genieten. Topgastronomie scheert er hoge toppen. Diverse restaurants behaalden een Michelin ster en anderen kregen een vermelden in Gault Millau.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Watou is de ideale uitvalsbasis voor een verkennende wandel- of fietstocht doorheen de hoppevelden! Laat je charmeren door onze streek die hop en bier uitademt.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Watou is de ideale uitvalsbasis voor een verkennende wandel- of fietstocht doorheen de hoppevelden! Laat je charmeren door onze streek die hop en bier uitademt.

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 1
Indeling:
 • 1 accommodatie voor 32 personen
  • 5 kamers voor 2 personen
  • 4 kamers voor 4 personen
  • 1 kamer voor 6 personen
  • 8 badkamers

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 32

Praktische informatie

Check-in: 18:00 - 23:00

Check-out: 18:00 - 21:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk