Domein De Schuur

Welkom bij fam. Kerssemeekers
Camping
Erkend

Richtprijs

€ 495 — Prijs per accommodatie (4p.), weekend
€ 30 — Prijs per camperplaats, per nacht
€ 18 — Prijs per kampeerplek, per nacht
Boek je verblijf

Camping Domein de Schuur

Ligging

Wij zijn een rustig, klein familiebedrijf dat gelegen is in de Antwerpse Kempen. Ideaal voor iemand die graag wilt gaan fietsen of wandelen, simpelweg wilt genieten van de Natuur. Onze camping heeft zijn eigen ingang via het Fietsknooppuntennetwerk nr. 65. U kunt direct beginnen fietsen op het netwerk of een streekgebonden wandeling maken, een gedeelte afleggen van de GR5.

Logies

Bij ons kan je terecht om te kamperen met welke verblijfsvorm je ook wenst te komen. Je kan kamperen met een tent, camper, caravan of een nieuwe ontdekking van kamperen. Laat je verrassen! We bieden je een plek om te genieten & om tot rust te komen, op jouw eigen plekje, bij het dierenparkje of met een lekker drankje op ons terras.

Troeven

Je kan hier tot rust komen en lekker genieten tussen 't Groen. 
Liever iets gaan doen? Op korte afstand vind je een saffraanboerderij, boerengolf bij de Witte Lelie, kajakken op de kleine Nete, golfterrein Witbos en shopppingcentrum Olen. 
Graag eens andere steden verkennen? Wij zijn centraal gelegen. Met het openbaar vervoer of met de auto, kan je vele steden ontdekken. Denk aan: Antwerpen, Hasselt, Sint-Truiden, Leuven. Of ontdek eens de steden van de Antwerpse Kempen; Geel, Lier, Westerlo, Heist-op-den-berg. 
Liever een uitstapje met de kinderen? In het centrum van Herentals ligt het doe-centrum Hidrodoe, leerlijke en speelse manier omgaan met water. Even verderop liggen het zwembad en speeltuin Het Netepark. Eens naar een pretpark in de buurt? Bobbejaanland, 'T Plezantste Land of Plopsa Indoor. 
Ben je een wellnessliefhebber? Dan is er het zeer mooie en complete Aquareine, Hezemeer, La Nostra Vite. Graag een privésauna? Dan kan je terecht bij Sauna Zensation, Casa Elise, Aquasana. 

SLUITINGSPERIODE WINTER
De camping is in winterpauze van 27 oktober 2023 tot en met 28 maart 2024.

Waar je verblijft

Contact

Domein De Schuur

Pastoorsbos 35
2200 Herentals (Noorderwijk)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Honden / huisdieren toegelaten
  • Parking
  • Restaurant/Halfpension
Op de boerderij

Op de boerderij

Wij zijn gelegen in het dorp Noorderwijk. Naast de velden aardbeien, asperges, tomaten... kan je ook onze diertjes bezoeken op ons terrein.

Twee vrienden klinken aan tafel

Culinair genieten

Geniet van een hapje en/of drankje op ons zonnig terras met uitkijk op het dierenparkje en speeltuin. Of kom eens binnen kijken in de oude Schuur, waar je nu kunt proeven van een (h)eerlijk keuken.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Ons terrein is ideaal gelegen voor iemand die graag wilt gaan fietsen of wandelen. Je kan een streekgebonden wandeling maken, een gedeelte afleggen van de GR5 of een route maken op het fietsknooppuntennetwerk (aanliggend aan ons terrein, nr. 65).

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Ons terrein is ideaal gelegen voor iemand die graag wilt gaan fietsen of wandelen. Je kan een streekgebonden wandeling maken, een gedeelte afleggen van de GR5 of een route maken op het fietsknooppuntennetwerk (aanliggend aan ons terrein, nr. 65).

Capaciteit van het logies

Aantal kampeerplekken: 30
Aantal accommodaties: 2
Indeling:
  • 2 accommodaties voor 4 personen
    • 2 kamers voor 2 personen

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 8

Praktische informatie

Check-in: 13:30 - 19:00

Check-out: 09:00 - 13:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk