De Groene Hoeve

Vakantiewoning
Erkend

Richtprijs € 1.650

Prijs per woning (25p.), weekend

Boek je verblijf

De Groene Hoeve is een vakantiewoning voor 25 mensen.

Ligging

Vakantiewoning Groene Hoeve is gelegen te Brakel, in het hartje van de Vlaamse Ardennen. De Hoeve ligt afgelegen van druk verkeer en dicht bij een bos zodat je in alle rust en stilte kan genieten. ​ Brakel is een fietsgemeente bij uitstek. Wielertoeristen en gezinnen komen aan hun trekken in het Brakels landschap. Brakel is ook een wandelparadijs, er zijn diverse bewegwijzerde wandellussen. Vanuit vakantiewoning vertrekken meerdere wandelpadden. Op 10 min stappen van de Hoeve liggen het Lievierenbos en de Everbeekse Bossen. Er zijn ook twee grote recreatiedomeinen in de buurt voor gezinnen met kinderen. Dit zijn Recreatiedomein De Rijdtmeersen en Provinciaal Recreatiedomein De Gavers.

Logies

De Groene Hoeve is een gezellig gerenoveerde hoeve in Brakel voor de grote groepen tot 25 mensen. Vakantiewoning is gelegen in de rustige omgeving midden in de Vlaamse Ardennen. ​ De Groene Hoeve beschikt over 7 slaapkamers en polyvalente zaal met tafels en stoelen voor 25 personen met uitgeruste keuken. Buiten de polyvalente zaal beschikt de Groene Hoeve over 2 zitruimtes op het gelijkvloers, elk verwarmd door een palletkachel. Bij 1 zitruimte hoort ook een kleine keuken. Er zijn ook terrassen en tuin aanwezig. Er is een parking waar 10 wagens kunnen parkeren.

Troeven

De Hoeve beschikt over een overdekt terras gericht op het zuiden met BBQ, pittoreske binnenkoer, zonneterras met ligzetels, bankjes, grote tuin met boomgaard en kampvuurplaats. Kinderen kunnen hun hartje ophalen in de tuin van 3300 m2 met grote trampoline door netten beschermd of ravotten in de boomgaard en kennismaken met het geitje Isaura. De Groene Hoeve beschikt ook over een grote polyvalente zaal. De polyvalente zaal is uitgerust met een afzonderlijke keuken alsook een gezellige pellet kachel. Rondom de gastverblijven is een grote tuin, die zich integreert in het mooie glooiende landschap. Maar vooral biedt de tuin ruimte voor spelende kinderen. ’s Avonds kan iedereen in de tuin genieten van een gezellige sfeer bij de brandende vuurschaal.​ Met 300 m2 woonoppervlakte en 30m perceelbreedte komt niemand plaats tekort.

Waar je verblijft

Contact

De Groene Hoeve

Maandagstraat 55
9660 Brakel (Everbeek)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

 • Free Wifi
 • Parking
Selfie van de vriendengroep op de fiets

Groepsvakantie

De Groene Hoeve is een vakantiewoning voor de groepen tot 25 mensen. De Hoeve beschikt over een overdekt terras, pittoreske binnenkoer, zonneterras met ligzetels en BBQ, bankjes, grote tuin met boomgaard en kampvuurplaats en grote polyvalente zaal.

Rust & natuur

Rust & natuur

Ons logies ligt aan een natuurgebied en/of bos, de ideale plek dus om heerlijk te genieten van rust & natuur.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Wielertoeristen en wandelaars zullen zeker aan hun trekken komen in de Vlaamse Ardennen. Op nauwelijks 10 minuten stappen van de vakantiewoning vind je meerdere wandelknoppunten die jou leiden door de prachtige landschappen in de Vlaamse Ardennen.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Wielertoeristen en wandelaars zullen zeker aan hun trekken komen in de Vlaamse Ardennen. Op nauwelijks 10 minuten stappen van de vakantiewoning vind je meerdere wandelknoppunten die jou leiden door de prachtige landschappen in de Vlaamse Ardennen.

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 1
Indeling:
 • 1 accommodatie voor 25 personen
  • 2 kamers voor 2 personen
  • 2 kamers voor 3 personen
  • 2 kamers voor 4 personen
  • 1 kamer voor 7 personen
  • 2 badkamers

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 25

Praktische informatie

Check-in: 12:00 - 17:00

Check-out: 10:00 - 18:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk