De Finesse

Welkom bij Jan Anthierens
Vakantiewoning
Erkend

Zeer rustig gelegen unieke groepsaccommodatie met veel troeven.

Ligging

Prachtig gelegen hoeve in het hartje van de Westhoek, ontdek de open ruimte en de rust!
Wandelen en fietsen in de Westhoek. Genieten van jouw vakantie in een rustige, mooie omgeving. Dat kan in Vakantiewoning De Finesse te Bovekerke, tussen Diksmuide en Koekelare.
Middelkerke ligt op 8km, Brugge 30km! De vakantiewoning is heel rustig gelegen (500m van de dichtstbijzijnde buur), geen industrie in de buurt en op 15km van de autostrade.
De vakantiewoningen liggen naast onze nog steeds actieve boerderij. Al merk je daar – los van de charme van een hoeve - niets van en is het zeker geen inbreuk op uw rust en privacy!

Logies

De gerenoveerde schuur "De Finesse" werd volledig omgebouwd tot 4 geschakelde comfortabele verblijven. Ieder verblijf is stijlvol en landelijk ingericht en heeft een afzonderlijke toegang. De verblijven kregen een naam afhankelijk van de stand van de zon: ochtendgloren, middagrust, avondzon en volle maan.
Alle verblijven staan in verbinding met dubbele deuren. Bij huur van het vakantiehuis moet je dus niet telkens naar buiten om gezellig samen te zijn en beschik je ook over privacy.
De 4 geschakelde comfortabele verblijven kunnen ook apart gehuurd worden: er is mogelijkheid tot een appartement voor 4, 5, 6 of 12 personen (volgens beschikbaarheid). Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Groot vakantiehuis tot 25 personen en 4 kinderbedjes. Gezellige open keuken met bar om met 30 personen te eten, ruim salon voor 20 personen. Ook mogelijkheid en ruimte om enkele bedden beneden te zetten. Er zijn 10 slaapkamers en 5 badkamers.
Er zijn voldoende ruimtes om je terug te trekken, in alle rust.
Ideaal voor een familie, vriendengroep of verenigingen tot 25 p. Vakantiewoning De Finesse kan samen gehuurd worden met Het Bakhuis (7 p.) (op hetzelfde terrein).

Troeven

Rust, ruimte en privacy zijn belangrijke troeven voor deze sfeervolle accommodatie waar kinderen ook welkom zijn. Private parking. Een plekje waar je het dagelijkse leven even op pauze kan zetten.
Een eigen terras met tuinmeubilair staat ter beschikking voor elke vakantiewoning, vanwaar u uw kinderen op de speelplaats en de speelweide in de gaten kunt houden.
De Finesse is ook toegankelijk voor mindervaliden. Op het gelijkvloers kan er slaapmogelijkheid aangeboden worden en er bevinden zich ook ruime rolstoelvriendelijke badkamers.
Er is ook een mogelijkheid tot bestellen van ontbijt.

Paardenfokkerij:
Onze paardenfokkerij beschikt over 4 "Haflinger" fokmerries en 1 pony. Onze fokkerij kan tijdens jullie bezoek bezocht worden en de dieren kunnen tevens ook bereden worden.

Zie website voor sfeerfilmpje en meer informatie.

Waar je verblijft

Contact

De Finesse

Molenhoek 2
8680 Koekelare (Bovekerke)

Hoe neem ik contact op?

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

 • Free Wifi
 • Honden / huisdieren toegelaten
 • Parking
Selfie van de vriendengroep op de fiets

Groepsvakantie

Wil je er even tussenuit met familie of vrienden of heb je iets te vieren? Kom dan logeren op onze vakantiehoeve, weg van de drukte, met heel veel ruimte. De ideale plek om te genieten of tot rust te komen.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Prachtige omgeving om te wandelen of te fietsen, gratis fiets- en wandelkaarten te verkrijgen. Ontdek de groene regio van de Westhoek met zijn vergezichten.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Prachtige omgeving om te wandelen of te fietsen, gratis fiets- en wandelkaarten te verkrijgen. Ontdek de groene regio van de Westhoek met zijn vergezichten.

Op de boerderij

Op de boerderij

Actieve hoeve, Afrikaanse boerengeitjes, akkerbouw en mestvee .
Mogelijkheid om met de tractor mee te rijden.

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 4
Indeling:
 • 1 accommodatie voor 5 personen
  • 1 kamer voor 2 personen
  • 1 kamer voor 3 personen
  • 1 badkamer

 • 1 accommodatie voor 4 personen
  • 2 kamers voor 2 personen
  • 1 badkamer

 • 1 accommodatie voor 12 personen
  • 4 kamers voor 3 personen
  • 2 badkamers

 • 1 accommodatie voor 6 personen
  • 2 kamers voor 3 personen
  • 1 badkamer

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 27

Praktische informatie

Check-in: 17:00 - 19:00

Check-out: 10:00 - 18:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk