Country Lodge Hotel & Restaurant Moriaanshoofd

Welkom bij Joris & Norma
Hotel
Erkend

Richtprijs € 130

Prijs per kamer, per nacht

2 beoordelingen Boek je verblijf

Verborgen parel in de Vlaamse Ardennen

Ligging

Uitermate rustige ligging aan de voet van de Vlaamse Ardennen langs het parcours van de Ronde van Vlaanderen, vlakbij het schilderachtige Mullem.

Logies

'Het Wielerhotel' van de regio voor zowel profwielrenners als recreanten. Unieke faciliteiten voor zowel fiets- als wandelfanaten. Met zijn 24 gloednieuwe kamers is dit hotel ook geschikt voor grotere groepen.

Troeven

Het gemoedelijk restaurant met authentiek & gezellig interieur is gelegen in het historisch pand en geniet een uitstekende reputatie.
Afsluitbare fietsenberging met camerabewaking.
Gratis privé parking en High-Speed Wi-Fi

Arrangementen

Fietsvakantie

Ronde Arrangement

Oudenaarde

€ 189

Prijs per persoon

Origineel & uniek

Romantisch arrangement

Oudenaarde

€ 145

Prijs per persoon

Waar je verblijft

Contact

Country Lodge Hotel & Restaurant Moriaanshoofd

MORIAANSHOOFD 27
9700 Oudenaarde (Mullem)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Kredietkaarten aanvaard
  • Parking
  • Restaurant/Halfpension
Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Het 'Wielerhotel van de Vlaamse Ardennen voor profwielrenners en recreanten. Met de 100 verschillende fiets- en wandelroutes en adembenemende verzichten bieden wij voor elk wat wils, van vrij vlak tot de echte "kuitenbijters".

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Het 'Wielerhotel van de Vlaamse Ardennen voor profwielrenners en recreanten. Met de 100 verschillende fiets- en wandelroutes en adembenemende verzichten bieden wij voor elk wat wils, van vrij vlak tot de echte "kuitenbijters".

Origineel & uniek

Origineel & uniek

Achter het kleine historische pand met de receptie, ontwaard de nietsvermoedende gast, een ware romantische Spaanse Haciënda. De 4 ha. grote parktuin met vijvers en witte zwanen geven dit hotel een magische toets waar je rustig kan wegdromen.

Selfie van de vriendengroep op de fiets

Groepsvakantie

Vanaf 2 dagen kunnen ook grotere groepen bij ons terecht.

Capaciteit van het logies

Indeling:
  • 24 kamers voor 2 personen

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 48

Reviews

5/5 - 2 beoordelingen

5

oktober 2013

Wij werden zeer vriendelijk ontvangen, kregen brochures met alle uitleg ivm bezienswaardigheden in de omgeving,een welkomstdrankje op de eerste avond, altijd lachende gezichten en een persoonlijke ontmoeting met de baas en bazin.
De kamer was zeer ruim met prachtig zicht op de vijver en een eigen terrasje om te genieten van het mooie landschap.Ideaal hotel om enkele dagen te ontspannen en te genieten, en de maaltijden in het restaurant zijn overheerlijk met de verschillende soorten patés (buffelpaté voor de 1e keer gegeten )en de grillmaster maakt geweldige grillspecialiteiten klaar.Alles met de glimlach! Het is een waar plezier en een echte aanrader !

5

maart 2013

Reeds meerdere keren gelogeerd in een 'Deluxekamer' met terras, en met zicht op de vijver met eendjes. Joris en zijn personeel staan in voor een goed verblijf en alle info met routes voor fietsers en wandelaars. Parkeermogelijkheid vlakbij de kamerdeur. Het avondmaal gebeurt in de grill, met interieur van de Wild West. De steaks en grillades zijn overheerlijk. Het ontbijtbuffet gebeurt in een aparte veranda, alles is voorzien tot een gekookt eitje toe. Vlakbij ligt Mullem, een parel van een dorpje in de Vlaamse Ardennen. Binnenkort zijn er plannen om een sauna en jacuzzi in te richten, vernam ik. Ik keer zeker er terug.... Eén minpuntje, het terras, de herberg en het restaurant zijn slechts vanaf 18uur open tijdens de week, en in de omtrek vind je weinig andere horecazaken....

Praktische informatie

Check-in: 15:00 - 21:00

Check-out: 07:00 - 11:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk