Beleefwoning 't Hooiland

Welkom bij Aukje Dhont en Wannes Vandenberghe
Vakantiewoning
Aangemeld

Richtprijs € 1.310

Prijs per woning (22p.), per nacht

Boek je verblijf

Boottocht op de IJzer

Ligging

Je kan ons vinden in het idyllische gehucht Fintele. Waar de IJzer in de Lovaart terechtkomt. Eigen is de rust, stilte, weidse vergezichten en prachtige natuur. Naast het Hooiland bevindt zich, De Groene bever (het kleine broertje, vakantie domein voor 10 personen) = samen 32 personen Tegenover het domein vind je ons restaurant: de Hooipiete, wij zorgen graag voor ontbijt en traiteur indien gewenst. Om de hoek vind je onze rederij waar we onze luxesloepen verhuren.

Logies

We bieden je een luxueus vakantiedomein aan. Dat bestaat uit een hoofdgebouw, met professionele keuken en een grote eiken eettafel voor 22 personen, een gezellige living met haardvuur, yogaruimte (ontspanningsruimte), 3 slaapkamers en een 2 badkamers. Daarnaast zijn er nog 2 huisjes, telkens voorzien met 4 slaapkamers, 2 badkamers, en koffieruimte. Dit omringt door een prachtig nieuw aangelegde tuin met grote jacuzzi.

Troeven

Het gehele domein is splinternieuw. Prachtig professioneel ingerichte ruimtes. Grote tuin met verschillende terrassen, jacuzzi, buitendouche, BBQ, vuurschaal, enz. Gelegen aan de IJzer. Prachtige uitvalsbasis om te wandelen en fietsen. Mogelijkheid voor ontbijt en traiteur. Mogelijkheid om een boot te huren. Mogelijkheid om je hele weekend in te plannen via de site. Grote parking voorzien naast het domein.

Arrangementen

Origineel & uniek

Boottocht op de Ijzer

Lo-Reninge

€ 15

Prijs per persoon

Waar je verblijft

Contact

Beleefwoning 't Hooiland

Fintele 7
8647 Lo-Reninge

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Kredietkaarten aanvaard
  • Parking
  • Restaurant/Halfpension
Selfie van de vriendengroep op de fiets

Groepsvakantie

Op ons vakantiedomein kunnen we groepen tot 22 personen ontvangen. Professioneel ingericht en uiterst geschikt voor bedrijfsuitjes, retraites, yoga en teambuildings.

Moeder en vader met kind tussenin met zicht op het veld

Gezinsvakantie

Het Hooiland is zowat DE perfecte uitvalsbasis om op vakantie te gaan met het hele gezin of met familie. De boottripjes op de IJzer, georganiseerde activiteiten en tal van andere activiteiten liggen net om de hoek.

Origineel & uniek

Origineel & uniek

Uniek is onze beleefwoning! via de site van de Hooipiete kan je vrijblijvend een weekend inplannen met tal van activiteiten. Lekker in de buurt, geen tijdverlies dus... Zodat een verblijf bij ons een ware beleving wordt.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Al gehoord van het gehucht 'Fintele', Het wandel- en fietsmekka van de Westhoek. Ontdek de mooie Beverdijkroute die hier voor de deur start. Geen betere uitvalsbasis om de IJzervalei te ontdekken.

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 1
Indeling:
  • 1 accommodatie voor 22 personen
    • 11 kamers voor 2 personen
    • 6 badkamers

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 22

Praktische informatie

Check-in: 10:00 - 17:00

Check-out: 17:00 - 17:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk