B&B Het Notarishuis

Welkom bij Bart & Christianne
B&B
Erkend

Richtprijs € 125

(2p.), per nacht

3 beoordelingen Boek je verblijf

Prachtig en centraal gelegen in de mooie Voerstreek tussen Luik & Maastricht

Ligging

Prachtig en centraal gelegen in de mooie Voerstreek tussen Luik & Maastricht.

Logies

Onze B&B beschikt over 5 prachtig ingerichte kamers, elk met privé sanitair, airco en unieke kleurstelling. Wij kunnen maximaal 10 personen verwelkomen. In onze ruim aangelegde tuin, serveren wij (bij goed weer) een heerlijk ontbijt op ons terras. Tevens bestaat bij ons de mogelijkheid om jouw ontbijt op de kamer te nuttigen of als to-go mee te nemen.

Troeven

  • Vlakbij Luik en Maastricht.
  • Luxe kamers voorzien van ensuite badkamer & airco
  • Elke kamer is voorzien van een Nespresso.
  • Heerlijk slapen in een riant Auping bed van 200x220.
  • Privé parking.

Waar je verblijft

Contact

B&B Het Notarishuis

Voerenstraat 51
3790 Voeren (Moelingen)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Kredietkaarten aanvaard
  • Parking
Kunst & cultuur

Kunst & cultuur

Het Land van Herve, gelegen in het gebied tussen Vesder en Maas, is een land van boomgaarden en heggenlandschappen, bezaaid met een opmerkelijk erfgoed. Aubel en Val-Dieu zijn binnen enkele kilometers bereikbaar.

Twee vrienden klinken aan tafel

Culinair genieten

In Bourgondisch Limburg kun je proeven van diverse keukens. Van exclusief tot brasserie. Eet smakelijk!

Rust & natuur

Rust & natuur

In de Voerstreek vinden we hetzelfde golvende landschap als in het Nederlandse Zuid-Limburgse Mergelland. Je kijkt je ogen uit in het Maasdal en de Voervallei.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Het Notarishuis is gelegen nabij wandelknooppunten 2 en 11. Tevens zijn wij gelegen aan diverse langeafstandsroutes zoals de GR wandelroute.

Capaciteit van het logies

Indeling:
  • 5 kamers voor 2 personen

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 10

Reviews

2,3/5 - 3 beoordelingen

5

Z4926ESbent

april 2024

Toevallig bij dit hippe zaakje terechtgekomen. Binnen is er een toffe speelhoek voor de kindjes en buiten een mooie speeltuin met zandbak,glijbaan,goal,... Je kan naar hartelust hier de kinderen laten spelen. Ik had gekozen vooe het 12-uurplankje:lekkere kroket,soepje,slaatje en huisgemaakt broodje. Zeer toffe combo voor een scherpe prijs.
1

nickkT4211TA

april 2024

Normaliter plaats ik geen slechte reviews, omdat het altijd wel eens kan voorkomen dat service of eten/drinken minder is. Wanneer het echter voorkomt dat de service en het eten uitermate slecht is, het geserveerde drinken over de datum is ÉN de eigenaresse klaagt over haar eigen klanten (en zij haar klanten daarbovenop ook nog eens immiteert en belachelijk maakt!) vind ik het jammer dat ik geen 0 sterren kan geven. Nooit meer!
Antwoord logies: Beste Marcella en Nick, Wij combineren ons antwoord op jullie reviews gezien het over dezelfde tafel en klacht gaat. Wij hebben hierover veel te zeggen maar hebben besloten ons antwoord kort te houden. Wij vinden het erg jammer dat jullie ontevreden zijn over jullie bezoek aan onze zaak en dat onze service niet aan jullie verwachtingen heeft voldaan. Wij hebben getracht op de dag zelf dit samen op te lossen maar wij kwamen niet tot een respectvol en positief gesprek door het geschreeuw en getier over de slechte service. Helaas heeft zelfs onze geste om 15% van de nota af te halen zo te zien niet geholpen. Dat is spijtig. De andere gasten die stonden te wachten tijdens jullie scène hadden ons al gewaarschuwd dat het geen zin had om jullie tegemoet te komen. Gelukkig hebben zij ons ook na jullie vertrek direct opgevangen met hun waardering over ons werk en dat zij in ieder geval snel zouden terugkomen en een 5 sterren review zouden geven. Wij vinden het ook jammer dat jullie zijn vergeten te melden in jullie reviews dat jullie meer dan 3 uur op ons terras hebben gezeten, dat jullie meerdere malen eten en drinken hebben besteld en hier geen klachten over hadden tot het moment van betaling, en het ergste: dat jullie wilden vertrekken zonder « ook maar een cent te betalen » van jullie nota van over de 105€. Gelukkig hebben jullie zelf al begrepen dat het voor jullie geen goed idee is om terug te komen bij de Zusjes. Wij gaan in ieder geval door met onze uiterste best doen en onze gasten met een glimlach te bedienen op ons mooie plekje. De Zusjes

Praktische informatie

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Ben je verhinderd dan stellen we het op prijs om ons hierover zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Als dit binnen 5 dagen voor aankomst is, zijn wij genoodzaakt om 100% annuleringskosten aan te rekenen wegens de kleinschaligheid van onze b&b. 

Bovenstaande richtprijs is exclusief ontbijt. Je bent niet verplicht om te ontbijten bij ons, je kunt jouw vakantie zelf inrichten. Je kunt gebruiken maken van ons luxe a la carte ontbijt of van een ontbijt-to-go bag. 

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk