Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit en Vlaanderen Vakantieland gaan hand in hand.

Gecheckt en goedgekeurd

De logiesuitbatingen op deze website zijn allen erkend of aangemeld bij Toerisme Vlaanderen en voldoen aan de normen op vlak van comfort, hygiëne en brandveiligheid van het Vlaamse Logiesdecreet. 

Een "aangemeld" logies heeft zich officieel opgegeven als een toeristisch logies bij Toerisme Vlaanderen waarbij ze bevestigen dat ze voldoen aan de basisnormen en specifieke uitbatingsnormen voor hun logiestype.
Een “erkend” logies krijgt deze toekenning na een controle ter plaatse door een logiesadviseur van Toerisme Vlaanderen. Een herkenningsteken aan de ingang van de uitbating geeft aan dat het om een erkend logies gaat. Op onze website worden erkende logies aangeduid met het kwaliteitsmerk: ERKEND.

Sterren gespot!

Bij een grote groep logies op deze website staan sterren als comfortclassificatie. Zo kan je op een objectieve manier het comfortniveau van de logiesuitbating van je keuze checken. De sterren hebben betrekking op de logiesclassificatie van het Vlaamse Logiesdecreet en worden toegekend door Toerisme Vlaanderen. Logies op onze website zonder sterren zijn sowieso ook erkend of aangemeld bij Toerisme Vlaanderen en voldoen aan minstens de basiscomfortnormen.

Deel jouw ervaringen

  • Heb je goede (of misschien net iets minder goede) ervaringen met een logiesuitbating? 
  • Ook al besteden we de grootste zorg aan nauwkeurigheid en actualiteit van de op deze website gepubliceerde gegevens, er kunnen altijd foutjes in geslopen zijn. Zie je een fout op onze website? 

Laat het ons weten via het contactformulier

hand in hand