Slaap uit en geniet van een heerlijk ontbijt

Vlaanderen Vakantieland 29 januari 2021

In deze winterse tijden voelt het heerlijk om lang te dommelen. En waar kan dat beter dan in een knusse B&B of in een gezellig hotel? Extra voordeel: ‘s ochtends wacht er jou een opmonterend ontbijt of een heerlijke brunch. Kortom: dit is hét moment om jezelf te verwennen met een winters tripje naar de stad of de natuur. Je keert gegarandeerd verkwikt huiswaarts!

Ook in Vlaanderen valt er heel wat te beleven. Trek je er graag te voet of met de fiets op uit? Snuif je graag cultuur op in een museum ? Of wil je eens lekker luieren en een boek lezen in een comfortabele omgeving? Combineer dat met een overnachting, want er even tussenuit en je laten verwennen in een B&B of hotel: dat kan! Onze uitbaters zien je graag komen.

Een heerlijke maaltijd en een ontbijt horen er natuurlijk bij, in overleg met je gastheer/gastvrouw. Verwennerij ten top! De logiesuitbaters informeren je graag over alle mogelijkheden.

Onze uitbaters doen er bovendien alles aan om je veilig te verwelkomen. Zo wordt iedere kamer grondig schoongemaakt voor je aankomst.

Aarzel niet en boek nu jouw weekendje weg. Ontdek al onze B&B’s en hotels in Vlaanderen Vakantieland.