Aansluiting Logiesnetwerk Vlaanderen Vakantieland

Sluit je aan bij ons logiesnetwerk Vlaanderen Vakantieland en profiteer een jaar lang van alle voordelen voor € 220 + btw! Je ontvangt, na het invullen van het formulier, je factuur voor een volledig jaar. 

Na betaling ben je aangesloten en bezorgen we je een account om je volledige logiesgegevens (foto's, prijs, teksten, arrangementen, …) voor één logiesfiche op de website in te geven. Wens je met meerdere logies(types) aanwezig zijn op de website kan je hiervoor een aparte aansluiting indienen. Bijkomend heb je toegang tot onze artikels, nieuwsberichten en informatie op ons portaal.  

Ben je met jouw logies actief in de kampeersector, dan hebben we een aangepast aanbod voor jou. We nemen met jou hierover contact op na het insturen van het formulier of je kan ons contacteren.

Vul onderstaand formulier in

Bijv.: "https://www.naamvanmijnlogies.be of http://www.naamvanmijnlogies.be"Bij het intekenen op je aansluiting vragen we een aantal gegevens van jou en van je logies. Via deze link kan je kennis nemen van onze gebruiksvoorwaarden en vertrouwelijke verwerking van je persoonsgegevens.