Gezien de verstrenging van de maatregelen, zijn een deel van de tips op deze site momenteel niet toegankelijk. Hou alle maatregelen met betrekking tot je reis in de gaten via info-coronavirus.be.
zon of regen limburg
Alle artikels

Zon of regen? In Limburg verveel je je geen moment!

De zomer kan nooit stuk in Limburg. Want zon of regen, met deze in- en outdoortoppers valt er altijd wel wat bijzonders te ontdekken of te beleven. Voor iedereen van het gezin!

Op blote voeten

Het is een heerlijk gevoel om op blote voeten in de vrije natuur te lopen. Op het blotevoetenpad in Zutendaal wandel je over hout, stenen, boomsnippers, gras, leem en water. Een ervaring die je zintuigen op scherp zet.

Aan de slag in Bokrijk

Zelf potten draaien, brood bakken, ijzer smeden of je eigen handtas maken. In de ateliers van openluchtmuseum Bokrijk ben jij de vakman.

Fietsen door het Water

Aan fietsknooppunt 91 in Bokrijk verdwijn je geleidelijk het water in, tot de eenden en zwanen op ooghoogte naast je dobberen. Een heel bijzondere ervaring. Het populairste fietspad van 2017!

Een reis door de tijd

Het verleden laat je nooit meer los na een bezoek aan het Gallo-Romeins Museum in Tongeren. Sta oog in oog met een neanderthaler of een Romeins soldaat en bewonder meer dan 2000 objecten van lang tot heel lang geleden. Een fascinerende reis door de geschiedenis.

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek.

Vlaanderen Vakantieland

Diestsevest 40
3000 Leuven

info@vlaanderenvakantieland.be

Tel:+32 (0)16 28 60 35
Fax:+32 (0)16 28 60 35

Volg ons voor meer inspiratie

Vlaanderen Vakantieland is geregisseerd door deze partners

logeren in