Gezien de verstrenging van de maatregelen, zijn een deel van de tips op deze site momenteel niet toegankelijk. Hou alle maatregelen met betrekking tot je reis in de gaten via info-coronavirus.be.
Terhills Cablepark Wakeboarding
Alle artikels

Waterskiën, zeilen of wakeboarden? Dat kan in Waterparadijs Limburg!

Limburg ligt dan wel het verst van de zee van alle Vlaamse provincies, het is wel een echt waterparadijs. Daar zorgen de oude groeves en de Maasaftakkingen voor. En of je nu wil surfen, wakeboarden, waterskiën of zeilen, je hebt de wind altijd mee.

Trek naar de Maasplassen in Ophoven en huur een boot bij Sailcenter Limburg. Een kano, sloep, waterfiets, motorboot of zeilboot, keuze genoeg. Je kan zelfs kamperen op een dobberend vlot.

Wateravontuur

Op de 20 ha grote waterplas van domein Kelchterhoef combineer je watersport met een vleugje avontuur bij het Watersport en Adventure Centrum Limburg. Wat dacht je van een hoogteparcours of boomklimmen in combinatie met een toertje in een kajak?

Nog adresjes? Zeil- en windsurfclub Sirocco palmt de oevers van de 40 ha grote Paalse Plas in en ook op het Schulensmeer in Lummen kan je zeilen, surfen, kajakken, raften, suppen en veel meer.

Waterskiën

Op twee latten door het water klieven? De waterskibaan van Center Parcs De Vossemeren – 577 meter lang – geeft je een flinke adrenalinestoot. En de kabels van het Terhills Cablepark in Dilsen-Stokkem trekken je met een flinke vaart over het water. Voor wat meer showgehalte moet je naar Maaseik, waar de Watersportclub Aldeneiker Plas je inwijdt in het showskiën. Fun op het water!

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek.

Vlaanderen Vakantieland

Diestsevest 40
3000 Leuven

info@vlaanderenvakantieland.be

Tel:+32 (0)16 28 60 35
Fax:+32 (0)16 28 60 35

Volg ons voor meer inspiratie

Vlaanderen Vakantieland is geregisseerd door deze partners

logeren in