Vlaanderen Vakantieland keert dit voorjaar terug op Eén

Gezien op tv
Vlaanderen Vakantieland 27 januari 2021

Het iconische tv-programma Vlaanderen Vakantieland is terug van weggeweest. Één werkt momenteel aan een nieuwe versie van het programma en hoopt hiermee om Vlamingen opnieuw inspiratie te bieden voor reizen in eigen land – iets wat door de coronacrisis enorm aan populariteit heeft gewonnen. Het programma krijgt de inhoudelijke, logistieke en financiële steun van Toerisme Vlaanderen en zal zowel in het voor- als in het najaar te zien zijn op Één.

In tijden waar reizen naar het buitenland sterk wordt afgeraden, kiezen steeds meer mensen – en dus ook Vlamingen – voor een vakantie in eigen land. Om Vlamingen te inspireren om de eigen regio te (her)ontdekken, komt Één met een vernieuwde versie van het bekende programma Vlaanderen Vakantieland.

De volledig vernieuwde versie van Vlaanderen Vakantieland wordt een kort programma dat zich volledig focust op eigen land. Het wil kijkers inspireren om de eigen regio te ontdekken en er komt een brede waaier aan bestemmingen, ervaringen en activiteiten aan bod doorheen de reeks. Een aantal bekende en minder bekende gezichten zullen in het programma te zien zijn en nemen de kijkers mee op avontuur en delen hun ervaringen.

Kijk en ontdek je mee?

Op zoek naar meer tips en inspiratie?

In onze nieuwsbrief (per mail) lees je gratis toffe tips, verrassend advies en eindeloze inspiratie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief