Gezien de verstrenging van de maatregelen, zijn een deel van de tips op deze site momenteel niet toegankelijk. Hou alle maatregelen met betrekking tot je reis in de gaten via info-coronavirus.be.
A father helps his son learn mountain biking technique.  A fun way to spend time together and exercise while on vacation in the Seattle, Washington area.
Alle artikels

Vlaanderen Vakantieland keert dit voorjaar terug op Eén

Het iconische tv-programma Vlaanderen Vakantieland is terug van weggeweest. Één werkt momenteel aan een nieuwe versie van het programma en hoopt hiermee om Vlamingen opnieuw inspiratie te bieden voor reizen in eigen land – iets wat door de coronacrisis enorm aan populariteit heeft gewonnen. Het programma krijgt de inhoudelijke, logistieke en financiële steun van Toerisme Vlaanderen en zal zowel in het voor- als in het najaar te zien zijn op Één.

In tijden waar reizen naar het buitenland sterk wordt afgeraden, kiezen steeds meer mensen – en dus ook Vlamingen – voor een vakantie in eigen land. Om Vlamingen te inspireren om de eigen regio te (her)ontdekken, komt Één met een vernieuwde versie van het bekende programma Vlaanderen Vakantieland.

De volledig vernieuwde versie van Vlaanderen Vakantieland wordt een kort programma dat zich volledig focust op eigen land. Het wil kijkers inspireren om de eigen regio te ontdekken en er komt een brede waaier aan bestemmingen, ervaringen en activiteiten aan bod doorheen de reeks. Een aantal bekende en minder bekende gezichten zullen in het programma te zien zijn en nemen de kijkers mee op avontuur en delen hun ervaringen.

Het volledige persbericht lees je hier.

Kijk en ontdek je mee?

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek.

Vlaanderen Vakantieland

Diestsevest 40
3000 Leuven

info@vlaanderenvakantieland.be

Tel:+32 (0)16 28 60 35
Fax:+32 (0)16 28 60 35

Volg ons voor meer inspiratie

Vlaanderen Vakantieland is geregisseerd door deze partners

logeren in