Gezien de verstrenging van de maatregelen, zijn een deel van de tips op deze site momenteel niet toegankelijk. Hou alle maatregelen met betrekking tot je reis in de gaten via info-coronavirus.be.
Unieke kans: boek groots aan verminderde prijs
Alle artikels

Unieke kans: boek groots aan verminderde prijs

Die langverwachte vakantie met je vrienden uit het middelbaar of met je fietsteam. Dat jaarlijkse familieweekend… Misschien heb je net als vele andere reizigers je vakantie geannuleerd nadat de coronamaatregelen werden verscherpt. Ook reizen is namelijk alleen nog toegestaan met de mensen uit je gezin en max. 5 personen die tot je vaste bubbel behoren.

Veel vakantiewoningen voor grotere groepen zijn dus opnieuw beschikbaar. En daar maken onze uitbaters graag het beste van. Zij stellen hun woning met plezier terug open, voor kleinere groepjes. Zo kan jij samen met je bubbel genieten van een vakantie met alle ruimte en comfort, vaak aan verminderde prijs. Contacteer voor de juiste prijs rechtstreeks de uitbaters van de vakantiewoning.

Wil jij graag een extra badkamer of bijkomende slaapkamers om jouw verblijf in alle rust te laten verlopen? Zie je wel iets in een grote ontspanningsruimte, of de luxe van een uitgebreide keuken? Ontdek dan snel wat onze grote vakantiewoningen (+6 personen) te bieden hebben. Houd je het liever op maat? Ook onze andere vakantiewoningen hebben alles in huis om je een heerlijk verblijf te bezorgen. Neem zeker een kijkje in het aanbod.

Toch een voorkeur voor een meer persoonlijke benadering als koppel of met je gezin? Ook onze talrijke B&B’s en hotels blijven je graag verwelkomen, en zorgen voor een instant vakantiegevoel.

Nood aan meer buitenruimte en voeling met de natuur? Op onze campings heb je de keuze: een plekje voor je eigen tent of mobilhome, of je huurt een chalet, caravan, kampeerhut of luxetent.


Dankzij de inspanningen van de hele sector, zijn de meeste overnachtingen en activiteiten nog steeds beschikbaar. Sommige logies en activiteiten zijn mogelijk geschrapt. Informeer je op voorhand over je uitstap.

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek.

Vlaanderen Vakantieland

Diestsevest 40
3000 Leuven

info@vlaanderenvakantieland.be

Tel:+32 (0)16 28 60 35
Fax:+32 (0)16 28 60 35

Volg ons voor meer inspiratie

Vlaanderen Vakantieland is geregisseerd door deze partners

logeren in