Vlaanderen Vakantieland - Beleven, ontdekken en logeren

Het goede leven in elke provincie
Wakeboarding

Surf’s up in Limburg

Als een echte pro op een wakeboard door het water klieven? Daarvoor hoef je niet naar de zonnige stranden van California, je vindt alles wat je nodig hebt in het Terhills Cablepark in Dilsen-Stokkem. Let’s go surfing!

Toegegeven, je vindt geen metershoge golven in de vijvers van Nationaal Park Hoge Kempen. Maar de waterskikabels van het Terhills Cablepark trekken je wel met een flinke vaart over het water. Ervaren monitoren helpen je bij je eerste voorzichtige poging op waterski’s of het wakeboard. Lukt het je om recht te blijven? En kan je de obstakels ontwijken? En dan over de grote schans de hoogte in vliegen? Dan ben je klaar voor het echte werk: full speed.

Chillen!

Terhills Cablepark opende in 2013 en is het eerste waterskikabelpark in Limburg. De slalomkabel kwam er in 2015 bij als eerste in de wereld. Het park is niet alleen een heerlijke watersportplek, het kleine strand is ook gewoon een toffe plek om te chillen. Leef je uit op de trampoline of de miniramp, of blijf hangen aan de coole beachbar en geniet van de mooiste zonsondergang van Limburg.

Terhills Cablepark is open van de paasvakantie tot de herfstvakantie.

Let’s go surfing!

Boek nu je verblijf