Gezien de verstrenging van de maatregelen, zijn een deel van de tips op deze site momenteel niet toegankelijk. Hou alle maatregelen met betrekking tot je reis in de gaten via info-coronavirus.be.
Alle artikels

Sportief avontuur voor het hele gezin

Klauteren op klimmuren, duiken of een touwenparcours… langs het Kanaal Bossuit – Kortrijk in het zuidwesten van West-Vlaanderen kan het allemaal. Avonturiers van alle leeftijden zijn aan het juiste adres voor een gezonde dosis adrenalinekicks. 

Hotspots in de Leiestreek

Op de site Transfo in Zwevegem kan je duiken in de duiktank, een deathride beleven, een hoogteparcours aandoen en zoveel meer. Een andere hotspot in de avontuurlijkste regio van West-Vlaanderen is provinciedomein De Gavers in Harelbeke. Maar ook watersport- en avonturensportclubs sloten zich aan bij het initiatief. De locaties liggen dicht of vlakbij het fietsnetwerk Leiestreek.

Paintballen en koken

Je kan zelf je programma samenstellen of een arrangement boeken. Denk maar aan het ‘Papa-kind weekend’ met een kampvuur, pijl en boog, touwenparcours… . Of de ‘Energy Cooking after paintball’, een paintballsessie gevolgd door een kookworkshop. Je kan het zelf zo gek niet bedenken.

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek.

Vlaanderen Vakantieland

Diestsevest 40
3000 Leuven

info@vlaanderenvakantieland.be

Tel:+32 (0)16 28 60 35
Fax:+32 (0)16 28 60 35

Volg ons voor meer inspiratie

Vlaanderen Vakantieland is geregisseerd door deze partners

logeren in