Gezien de verstrenging van de maatregelen, zijn een deel van de tips op deze site momenteel niet toegankelijk. Hou alle maatregelen met betrekking tot je reis in de gaten via info-coronavirus.be.
Overnacht in een Slow Cabin
Alle artikels

Spannend logeren in de Kempen

Nergens kan je zo spannend overnachten als in de Kempen. Wacht dacht je van een kabouterhuisje, midden in het bos. Of een Mongoolse yurt? Of helemaal weg van de drukte op een geheime plek? Er wachten je onvergetelijke overnachtingen.

Weg van alles

De locatie is geheim, en dat is maar goed ook. Dan verstoort niets je rust op je eilandje in de ongerepte natuur. Logeren in een slow cabin, dat is puur genieten, ver weg van alle drukte.

Knus in de pipowagen

Gezelliger dan de charmante pipowagen in Poppel vind je het niet. Een knus houten interieur, een kacheltje voor de kille avonden en airco voor de warme zomerdagen, een relaxtuin en een balkon met schommelstoelen om in weg te doezelen.

Als kabouters in het bos

Opletten voor kaboutertjes in de bossen van Kasterlee. Het Kabouterboshuisje (8p.) is een zalige, ronde vakantiewoning in hout, in het midden van een speelbos. Supertof voor kinderen én volwassenen.

Design in het bos

Hostel Wadi in de Hoge Rielen is een sterk staaltje Italiaanse toparchitectuur. Het moderne gebouw lijkt het bos wel in een innige omarming te nemen.

De charme van een yurt

Een nacht in een yurt (15 personen) – een ronde Mongoolse nomadentent – is een heel aparte ervaring. En in Arendonk vind je een yurt met een doorsnede van 13 meter, goed voor 15 personen. Bijzonder comfortabel, met warm houtwerk en een kachel in het midden.

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek.

Vlaanderen Vakantieland

Diestsevest 40
3000 Leuven

info@vlaanderenvakantieland.be

Tel:+32 (0)16 28 60 35
Fax:+32 (0)16 28 60 35

Volg ons voor meer inspiratie

Vlaanderen Vakantieland is geregisseerd door deze partners

logeren in