Gezien de verstrenging van de maatregelen, zijn een deel van de tips op deze site momenteel niet toegankelijk. Hou alle maatregelen met betrekking tot je reis in de gaten via info-coronavirus.be.
gezellige markt limburg
Alle artikels

Snuisteren en keuvelen op de gezelligste marktjes van Limburg

Het geroezemoes, de gezellige drukte, de sfeer, het leven, de geuren en kleuren. Snuisteren en kuieren, afbieden en koopjes doen. De tofste markten van Limburg op een rijtje.

De antiekmarkt van Tongeren

Snuister tussen de antiquiteiten en prullaria op de grootste antiek- en brocantemarkt van de Benelux. Wie weet tik je een echte schat op de kop? Elke zondagochtend, al meer dan 30 jaar lang.

De versmarkt van de Vennestraat

Alle nationaliteiten van Genk verzamelen op de zaterdagse versmarkt van de Vennestraat, op wandelafstand van C-mine. Een kleurrijke mengeling van geuren en smaken.

De multiculturele markt van Heusden-Zolder

Specialiteiten uit de vier windstreken en een gezellige drukte, dat is de multiculturele markt op de mijnsite van Heusden-Zolder. De ‘Turkenmarkt' in de volksmond. Elke tweede en vierde woensdag van de maand.

De Zwarte Markt in Tessenderlo

Kleding, prullaria, elektro, schoenen, echt alles vind je op de Zwarte Markt in Tessenderlo. Elke zondag is het een gezellige drukte op de grootste overdekte markt.

De Stokkemse smokkelmarkt

Vroeger werd er flink gesmokkeld in de Belgisch-Nederlandse grensstreek. Vandaag vinden Belgen en Nederlanders elkaar op de smokkelmarkt. Volkomen legaal, trouwens. Elke zondag in juli en augustus, met toffe randanimatie en activiteiten.

De Teutenmarkt in Lommel

Kraampjes waar je urenlang kan snuisteren tussen rommel en antiek, op het marktplein in hartje Lommel. Elke zondag van april tot en met oktober.

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek.

Vlaanderen Vakantieland

Diestsevest 40
3000 Leuven

info@vlaanderenvakantieland.be

Tel:+32 (0)16 28 60 35
Fax:+32 (0)16 28 60 35

Volg ons voor meer inspiratie

Vlaanderen Vakantieland is geregisseerd door deze partners

logeren in