Gezien de verstrenging van de maatregelen, zijn een deel van de tips op deze site momenteel niet toegankelijk. Hou alle maatregelen met betrekking tot je reis in de gaten via info-coronavirus.be.
Slaap uit en geniet van een heerlijk ontbijt
Alle artikels

Slaap uit en geniet van een heerlijk ontbijt

In deze winterse tijden voelt het heerlijk om lang te dommelen. En waar kan dat beter dan in een knusse B&B of in een gezellig hotel? Extra voordeel: ‘s ochtends wacht er jou een opmonterend ontbijt of een heerlijke brunch. Kortom: dit is hét moment om jezelf te verwennen met een winters tripje naar de stad of de natuur. Je keert gegarandeerd verkwikt huiswaarts!

Een (korte) trip naar het buitenland zit er momenteel begrijpelijk niet in. Maar ook hier bij ons in Vlaanderen valt er gelukkig heel wat te beleven. Trek je er graag te voet of met de fiets op uit? Snuif je graag cultuur op in een museum ? Of wil je eens lekker luieren en een boek lezen in een comfortabele omgeving? Combineer dat met een overnachting, want er even tussenuit en je laten verwennen in een B&B of hotel: dat kan! Onze uitbaters zien je graag komen.

Een heerlijke maaltijd en een ontbijt horen er natuurlijk bij, in overleg met je gastheer/gastvrouw. Verwennerij ten top! De logiesuitbaters informeren je graag over alle mogelijkheden.

Twijfel je over de veiligheid van je verblijf? Da’s helemaal niet nodig. Onze uitbaters doen er alles aan om je veilig te verwelkomen. Zo wordt iedere kamer grondig schoongemaakt voor je aankomst. Ook de afstands- en hygiënemaatregelen worden gerespecteerd.

Aarzel niet en boek nu jouw weekendje weg. Ontdek al onze B&B’s en hotels op de Logeren in Vlaanderen Vakantieland-website.

Tip: Door de huidige specifieke situatie raden we aan bij het logies steeds te informeren naar de mogelijkheden en richtlijnen ter plaatse. Deze kunnen afwijken van de vermelde informatie over het logies op de website.

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek.

Vlaanderen Vakantieland

Diestsevest 40
3000 Leuven

info@vlaanderenvakantieland.be

Tel:+32 (0)16 28 60 35
Fax:+32 (0)16 28 60 35

Volg ons voor meer inspiratie

Vlaanderen Vakantieland is geregisseerd door deze partners

logeren in