Gezien de verstrenging van de maatregelen, zijn een deel van de tips op deze site momenteel niet toegankelijk. Hou alle maatregelen met betrekking tot je reis in de gaten via info-coronavirus.be.
Photo of a happy couple enjoying countryside together
Alle artikels

Reizen in de krokusvakantie met je eigen bubbel? Het kan!

Nog heel even en de krokusvakantie gaat van start. Dat reizen naar het buitenland op dit moment uit den boze is, hoeft niet te verrassen. Maar ook hier bij ons valt er gelukkig heel wat te beleven. Reizen met je bubbel, in eigen land. Het kan!

Hou je van het comfort van een gezellige thuis, waar je kan ontspannen, koken, lezen,… maar dan in een heel ander decor? Dan zit je perfect in een vakantiewoning op jouw favoriete plek: vlakbij een natuurgebied, de zee, het bos of zelfs een boerderij.

Zoek je een woning waarin elk z’n eigen weg kan vinden? Met mogelijkheden voor de sporters, de wellnessfanaten en de wandelaars onder jullie, inclusief de hond? Ook daar hebben we aan gedacht. Maak jouw selectie op basis van de beschikbare faciliteiten en activiteiten.

Twijfelen over de veiligheid van je verblijf, da’s helemaal niet nodig. Onze uitbaters doen er alles aan om je veilig te verwelkomen. Zo wordt iedere vakantiewoning grondig schoongemaakt voor je aankomst. Ook de afstands- en hygiënemaatregelen worden gerespecteerd.

Ook rond maaltijden hoef je je geen zorgen te maken: verwen jezelf en je gezelschap met een zelfbereide maaltijd, of maak gebruik van de take-away mogelijkheden in de omgeving. De uitbater zal je zeker lekkere tips kunnen geven!

Tijd om te boeken! Leg nu je krokusvakantie vast. Ontdek al onze vakantiewoningen op de Logeren in Vlaanderen Vakantieland-website.

Onze uitbaters zien je graag komen.

Laat je verwennen in onze gastvrije logies.

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek.

Vlaanderen Vakantieland

Diestsevest 40
3000 Leuven

info@vlaanderenvakantieland.be

Tel:+32 (0)16 28 60 35
Fax:+32 (0)16 28 60 35

Volg ons voor meer inspiratie

Vlaanderen Vakantieland is geregisseerd door deze partners

logeren in