Gezien de verstrenging van de maatregelen, zijn een deel van de tips op deze site momenteel niet toegankelijk. Hou alle maatregelen met betrekking tot je reis in de gaten via info-coronavirus.be.
Geocaching
Alle artikels

Op schattenjacht in het Meerdaalwoud

Met de rolstoel geocachen in het bos? Dat kan! De handicache in het Meerdaalwoud is een heel toegankelijke schattenjacht. Vind de dertien caches en ontcijfer de geheime formule die je naar de echte trofee leidt.

Geocachen is altijd een vleugje avontuur ontdekken. Je smartphone of gps-toestel brengt je naar ongekende plekken. Meestal onbegonnen werk met de rolstoel, maar dat is niet zo in het Meerdaalwoud waar de geocachers van de Cachers Universe City Leuven hun handicaches op heel toegankelijke plaatsen verstopten. Toegankelijk, maar daarom niet gemakkelijk te vinden. Aan de voet van de dikke eik? In het observatiehuisje? Onder een stapel bladeren? Ga op zoek en vind ze allemaal!

Ontcijfer de formule
Hoe begin je eraan? Maak een gratis account op de website van Geocaching en selecteer de handicaches in Oud-Heverlee. Voer de coördinaten in op je smartphone of gps-toestel en je zoektocht kan beginnen. Heb je de dertien caches gevonden? Dan pas begint het echte werk. De codes die je bij elke cache hebt gevonden, leiden je naar de echte schat. Vervolledig de formule op de website en ontcijfer de coördinaten van de bonuscache!

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek.

Vlaanderen Vakantieland

Diestsevest 40
3000 Leuven

info@vlaanderenvakantieland.be

Tel:+32 (0)16 28 60 35
Fax:+32 (0)16 28 60 35

Volg ons voor meer inspiratie

Vlaanderen Vakantieland is geregisseerd door deze partners

logeren in