Gezien de verstrenging van de maatregelen, zijn een deel van de tips op deze site momenteel niet toegankelijk. Hou alle maatregelen met betrekking tot je reis in de gaten via info-coronavirus.be.
Angus Wittevrongel
Alle artikels

Klaar voor een smaakvolle vakantie in de Westhoek?

Vijf keer lekker eten tijdens een dagje in de Westhoek? Dat kan je niet weigeren. Angus Wittevrongel verklapt je zijn culinaire hotspots!

Mare Nostrum, familiezaak met verse vis

Wie verzot is op vis, mag rekenen op heel wat tips bij een bezoekje aan viswinkel Mare Nostrum. Pladijs eet je bv. niet in de winter, wél in de zomer. Angus Wittevrongel kent zijn verse producten door en door.

De Oesterput, broedplaats van de “Ostendaise”

De Oesterput is de enige Belgische leverancier en kweker van oesters. Hun oesters hebben een unieke smaak.  Niet te vergelijken met buitenlandse exemplaren. Oordeel zelf over de zoete “Ostendaise” terwijl je in Oostende bent.

De Arend, ijsjes lekken en logeren

Een ijsje eten aan zee. Pure nostalgie! Bij De Arend in Nieuwpoort combineren ze hun ijsjeszaak (er zijn ook pannenkoeken) met een gezellig ingerichte B&B. Aan verwennerij géén gebrek.

Cabane, hier moet je als kaasliefhebber zijn

Kaasmeester Yves Vandebotermet aarzelt niet om je te laten kennismaken met verrassende combinaties. In delicatessenzaak Cabane durft hij al eens een biertje openen om je te overtuigen van hét ideale smaakhuwelijk tussen kaas en bier.

KYC, eten met de voeten in het zand

Ieder dag vakantie in KYC! Je eet er met je voeten in het zand. En met zicht op zee. Na tien jaar gastronomie roert chef Karl Suber er nu in de potten. Eenvoudig, maar vooral héél lekker.

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek.

Vlaanderen Vakantieland

Diestsevest 40
3000 Leuven

info@vlaanderenvakantieland.be

Tel:+32 (0)16 28 60 35
Fax:+32 (0)16 28 60 35

Volg ons voor meer inspiratie

Vlaanderen Vakantieland is geregisseerd door deze partners

logeren in