Vlaanderen Vakantieland - Beleven, ontdekken en logeren

Het goede leven in elke provincie

Je Wildste Westen: sportief avontuur voor het hele gezin

Klauteren op klimmuren, duiken of een touwenparcours… langs het Kanaal Bossuit – Kortrijk kan het allemaal. Avonturiers van alle leeftijden zijn aan het juiste adres voor een gezonde dosis adrenalinekicks. Alle avonturen worden gebundeld onder de noemer Je Wildste Westen.

Voor een avontuurlijke uitstap moet je aan het Kanaal Bossuit – Kortrijk in het zuidwesten van West-Vlaanderen zijn. Onder de noemer Je Wildste Westen  worden alle avontuurlijke activiteiten aangeboden. Vleermuis Vlorre duidt de activiteiten aan die geschikt zijn voor kinderen tussen 6 en 12 jaar.

Hotspots in de Leiestreek

Op de site Transfo in Zwevegem kan je duiken in de duiktank, een deathride beleven, een hoogteparcours aandoen en zoveel meer. Een andere hotspot in de avontuurlijkste regio van West-Vlaanderen is provinciedomein De Gavers in Harelbeke. Maar ook watersport- en avonturensportclubs sloten zich aan bij het initiatief. De locaties liggen dicht of vlakbij het fietsnetwerk Leiestreek.

Paintballen en koken

Je kan zelf je programma samenstellen of een arrangement boeken. Denk maar aan het ‘Papa-kind weekend’ met een kampvuur, pijl en boog, touwenparcours… . Of de ‘Energy Cooking after paintball’, een paintballsessie gevolgd door een kookworkshop. Je kan het zelf zo gek niet bedenken.

Ook verschillende logies bieden een avontuurlijk arrangement aan.

Maak er een sportief weekend van met het hele gezin!

sportief gezinsweekend boeken