Gezien de verstrenging van de maatregelen, zijn een deel van de tips op deze site momenteel niet toegankelijk. Hou alle maatregelen met betrekking tot je reis in de gaten via info-coronavirus.be.
Willy Verdonck
Alle artikels

Hier kan je rustig én culinair genieten

Deze vijf hotspots zijn je op het lijf geschreven als je houdt van lekker eten. Van kaviaar tot chocolade. Visbioloog Willy Verdonck gidst je door de lekkerste adresjes in de Kempen.

Royal Belgian Caviar, natuurlijk & Belgisch

Alvorens kaviaarexpert Willy Verdonck en zijn collega’s het productieproces aanvatten heeft de steur er een weg van maar liefst 8 tot 10 jaar opzitten van! Breng een bezoekje aan Royal Belgian Caviar om een kaviaarei met frisse romige dooier te proeven.

Veiling Hoogstraten, verser vind je het niet

Vergis je niet, tijdens de veiling te Hoogstraten wordt er niet geboden met de handen in de lucht. Het is een geautomatiseerde klok die de veiling van verse producten – zoals héérlijke aardbeien – in goede banen leidt, verklapt directeur Gaston Opdekamp.

Priorij Corsendonk, logeren voor foodies

Het vroegere gastenverblijf van de paters in Oud-Turnhout krijgt vandaag een tweede leven als culinair logeeradres Priorij Corsendonk. Wie overnacht bij Rob van den Berg geniet niet alleen aan de ontbijttafel. Je smaakpapillen worden ook met een lunch en diner verwend.

Couverture, eindeloos chocoladegamma

Als koningin Paola fan is, weet je dat je goed zit! Bij chocolatier Couverture wordt er tijd nog moeite gespaard. Aanrader: het ‘Corsendonkske’, in de vorm van een bierfles met een pralinévulling die smaakt naar meer.

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek.

Vlaanderen Vakantieland

Diestsevest 40
3000 Leuven

info@vlaanderenvakantieland.be

Tel:+32 (0)16 28 60 35
Fax:+32 (0)16 28 60 35

Volg ons voor meer inspiratie

Vlaanderen Vakantieland is geregisseerd door deze partners

logeren in