Gezien de verstrenging van de maatregelen, zijn een deel van de tips op deze site momenteel niet toegankelijk. Hou alle maatregelen met betrekking tot je reis in de gaten via info-coronavirus.be.
logeren in het groen kempen
Alle artikels

Heerlijk slapen in het groen van de Kempen

In de Kempen komen al je dromen uit. Zeker als je wakker wordt in de gezonde buitenlucht, met de geluiden van het ontwakende bos of het platteland om je heen. Weelderige luxe of net back to basics? Het is altijd zalig logeren in de Kempen.

Luxueus in het groen

De locatie ken je op voorhand niet. Wat je wel zeker weet, is dat je slow cabin ergens ver van alle drukte staat, midden tussen de weilanden en het groen. De grote ramen van je comfortabele eco huisje halen de natuur naar binnen. Niets verstoort je rust op je eigen eilandje in het groen.

In groep de natuur in? De moderne hostel van de Hoge Rielen is een knap staaltje Italiaanse toparchitectuur, ingepland als een cilinder dat het bos in een innige omarming houdt.

Of kies voor een hartelijke ontvangst in B&B De Zil in de bossen van de Merode.  Drie gezellige kamers, de warmte van het interieur met veel hout, een ontbijt met verse streekproducten en de gezonde buitenlucht.

Back to basics

Een knetterend kampvuurtje, een waterpomp, je tent en het mooiste decor van de Kempen. Het is de enige luxe die je vindt op de vier bivakzones. Zalig ‘into the wild’ onder de sterren.

Boslucht à volonté

Slapen in een echt Kabouterhuisje midden in een speelbos? Een droom voor elk kind, toch? Het Kabouterboshuisje is een coole, ronde vakantiewoning in hout. Met een beetje verbeelding herken je er een paddenstoel in.

Liever de sierlijk ronde vormen van Hotel Noah, een uniek gebouw met de prachtige architectuur van de jaren 30? Een elegant design, sobere stijl en grote ramen die uitkijken over de bossen van Kasterlee.

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek.

Vlaanderen Vakantieland

Diestsevest 40
3000 Leuven

info@vlaanderenvakantieland.be

Tel:+32 (0)16 28 60 35
Fax:+32 (0)16 28 60 35

Volg ons voor meer inspiratie

Vlaanderen Vakantieland is geregisseerd door deze partners

logeren in