Gezien de verstrenging van de maatregelen op 27/10, zijn een aantal tips op deze site momenteel niet toegankelijk.  Informeer je goed vooraf, en hou rekening met de maatregelen.
Expeditie A
Alle artikels

Expeditie A, een speelse speurtocht door Antwerpen

Met Expeditie A verken je Antwerpen op kindermaat. Los jij alle sluwe vragen en toffe opdrachten van Vos Antigoon op? Haal je expeditieboekje en ga op pad. En je ouders mogen mee!

Hoeveel trappen moet je op tot je helemaal boven op de toren van de kathedraal bent? In welk jaar werd de Brabofontein gebouwd? Wat was de eerste wolkenkrabber van Europa? Het zijn maar enkele opdrachten en ‘weetjewatjes’ uit de nieuwe kinderspeurtocht Expeditie A. Die vertrekt op de Grote Markt van Antwerpen en neemt je drie of vijf - inclusief voetgangerstunnel onder de Schelde – kilometer mee door de historische binnenstad.

De stad zoals je haar nog niet kent
Onderweg daagt Vos Antigoon je uit met een rits sluwe vragen en toffe opdrachten. Zo ontdek je de mooiste plekjes, de hoogste en oudste gebouwen en verrassend groene hoekjes. Een pauze inlassen? Op je plan staan leuke rust- en picknickplaatsen en speeltuinen. En thuis kan je nog wat lange puzzelen met de extra opdrachten in je expeditieboekje.

Haal je expeditieboekje
Expeditie A is geknipt voor kinderen vanaf 6 jaar en hun (groot)ouders. Het expeditieboekje kost 5 euro en is verkrijgbaar aan de balies van Visit Antwerpen aan de Grote Markt en in het station Antwerpen-Centraal.

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek.

Vlaanderen Vakantieland

Diestsevest 40
3000 Leuven

info@vlaanderenvakantieland.be

Tel:+32 (0)16 28 60 35
Fax:+32 (0)16 28 60 35

Volg ons voor meer inspiratie

Vlaanderen Vakantieland is geregisseerd door deze partners

logeren in