Vlaanderen Vakantieland - Beleven, ontdekken en logeren

Het goede leven in elke provincie
Bosland

Er broeit avontuur tussen de bomen van Bosland

Wat broeit er toch tussen de bomen van Bosland? Veel, heel veel. Want Bosland is het grootste avonturenbos van Vlaanderen, waar verborgen schatten, wilde speelbossen en spannende expedities je uitdagen.

Speelbossen
Slinger tussen de bomen, kruip door mysterieuze tunnels, bouw kampen, rol door de modder, balanceer, beklim, spring, klauter, ravot. De speelbossen van Bosland dagen je uit je 100% kind te voelen.

Op schattenjacht
Haal het schattenpakket, kleef je stoere plaktattoo op en trek met je kompas in aanslag op drie mysterieuze missies. Zo ontrafel je de geheimen van Kapitein Korrel, Wenke Wortel en Tommy Twijgman. Of haal je smartphone of gps-ontvanger boven en ga op zoek naar de meer dan 45 geocaches  die zijn verborgen in Bosland.

Door de Sahara
Altijd al eens een echte woestijntocht willen maken? Volg de Boslandgids en trek op expeditie door de Lommelse Sahara, een ontdekkingstocht vol spelletjes, actie en avontuur in de wereld van Zeno de Zandloopkever. Voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

Op zoek naar de bosdieren
Welke dieren leven in het bos? De Bosbewonersroute (2,4km) is een leuke speurtocht voor de allerkleinsten, met speelse opdrachten waarmee ze de bosdieren beter leren kennen.

Tip! Weet je niet waar te beginnen om Bosland te ontdekken? Haal de Bosland Bengelkaart voor een overzicht van alle toffe avonturen en ravotplekken.

Gezellig logeren met de kinderen in Bosland?

Kindvriendelijke logies