Gezien de verstrenging van de maatregelen, zijn een deel van de tips op deze site momenteel niet toegankelijk. Hou alle maatregelen met betrekking tot je reis in de gaten via info-coronavirus.be.
Street art
Alle artikels

De onweerstaanbare street art van Hasselt

Wist je dat Hasselt de grootste street art-stad van het land is? De gevels praten hier in bontgekleurde kunstwerken en onweerstaanbare graffiti. Verrassend, pakkend, mooi en vooral heel cool!

De optische illusies van Smates, het surrealisme van de Spaanse urban artist Belin, de kleuren van de Chileen Inti, het realisme met een twist van de Genkenaar Polak. De grote namen in de wereld van de street art hebben meer gemeen dan hun liefde voor de spuitbus: hun werk is te bewonderen op de gevels van de Hasseltse binnenstad, als een indrukwekkende openluchttentoonstelling Street Art Festival.

Op ontdekkingstocht

Haal je street art-fietsplan en mis geen enkel werk. Meteen ken je ook het verhaal achter elke artiest. Of volg de gegidste street art-wandeling. Niet met een uiteenzetting over de geschiedenis of de architectuur, maar wel over de bizarre figuren en haarscherpe tekeningen die metershoog het straatbeeld kleuren. Na deze gemoedelijke stadswandeling van vijf kilometer kijk je nooit meer op dezelfde manier naar de stad.

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek.

Vlaanderen Vakantieland

Diestsevest 40
3000 Leuven

info@vlaanderenvakantieland.be

Tel:+32 (0)16 28 60 35
Fax:+32 (0)16 28 60 35

Volg ons voor meer inspiratie

Vlaanderen Vakantieland is geregisseerd door deze partners

logeren in