Gezien de verstrenging van de maatregelen, zijn een deel van de tips op deze site momenteel niet toegankelijk. Hou alle maatregelen met betrekking tot je reis in de gaten via info-coronavirus.be.
Kamperen
Alle artikels

Coole kampeertips in de Kempen

Hoog in een boom, in een tipi of op een privé-eiland. In de Kempen logeer je op de meest originele plekken. Back to basic in de natuur of alle luxe bij de hand, voor elke kampeerder is er de geknipte formule. Enkele aanraders!

De wildernis in

Zet je tent op een van de vier bivakzones van de Kempen voor een echte ‘into the wild’-ervaring. Ver weg van alles, midden in de natuur. Aan een knetterend vuurtje lijkt de stress van elke dag ver weg.

Gezellig in een blokhut

Verblijven langs het Zilvermeer is altijd een belevenis. Heerlijk stil, omringd door dennenbossen: de ideale plek voor een gezellig weekendje weg met het hele gezin. Wie graag wat meer comfort wil tijdens de vakantie, kan terecht in één van de 26 stoere blokhutten. 

In een toffe tipi

Een overnachting met een vleugje avontuur? Kinderen vinden het fantastisch! Op camping De Lilse Bergen slaap je in een avontuurlijke boomhut, een stoere tipi, een echte foorwagen of een coole safaritent.

Met een vleugje luxe

Beeld je een luxueuze hotelkamer in, maar dan omgeven door groen. Die vind je vanaf deze zomer op camping Houtum in Kasterlee. Of kies voor de super-de-luxe stacaravan op de Baalse Hei in Turnhout: strak design, drie slaapkamers en twee badkamers. Kamperen in stijl.

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek.

Vlaanderen Vakantieland

Diestsevest 40
3000 Leuven

info@vlaanderenvakantieland.be

Tel:+32 (0)16 28 60 35
Fax:+32 (0)16 28 60 35

Volg ons voor meer inspiratie

Vlaanderen Vakantieland is geregisseerd door deze partners

logeren in