Vlaanderen Vakantieland - Beleven, ontdekken en logeren

Het goede leven in elke provincie
Kamperen

Coole kampeertips in de Kempen

Hoog in een boom, in een tipi of op een privé-eiland. In de Kempen logeer je op de meest originele plekken. Back to basic in de natuur of alle luxe bij de hand, voor elke kampeerder is er de geknipte formule. Enkele aanraders!

De wildernis in

Zet je tent op een van de vier bivakzones van de Kempen voor een echte ‘into the wild’-ervaring. Ver weg van alles, midden in de natuur. Aan een knetterend vuurtje lijkt de stress van elke dag ver weg.

Gezellig in een blokhut

Verblijven langs het Zilvermeer is altijd een belevenis. Heerlijk stil, omringd door dennenbossen: de ideale plek voor een gezellig weekendje weg met het hele gezin. Wie graag wat meer comfort wil tijdens de vakantie, kan terecht in één van de 26 stoere blokhutten

In een toffe tipi

Een overnachting met een vleugje avontuur? Kinderen vinden het fantastisch! Op camping De Lilse Bergen slaap je in een avontuurlijke boomhut, een stoere tipi, een echte foorwagen of een coole safaritent.

Met een vleugje luxe

Beeld je een luxueuze hotelkamer in, maar dan omgeven door groen. Die vind je vanaf deze zomer op camping Houtum in Kasterlee. Of kies voor de super-de-luxe stacaravan op de Baalse Hei in Turnhout: strak design, drie slaapkamers en twee badkamers. Kamperen in stijl.

Meer coole kampeertips vind je hier

Kamperen in de Kempen: gewoon doen!

Kempense kampeertips