Gezien de verstrenging van de maatregelen, zijn een deel van de tips op deze site momenteel niet toegankelijk. Hou alle maatregelen met betrekking tot je reis in de gaten via info-coronavirus.be.
Uniek logeren
Alle artikels

Bijzonder overnachten in Limburg

Hoog in een boom of dobberend op het water? In Limburg vind je de origineelste logeeradresjes voor een romantisch weekend ertussenuit of een uitstap met het gezin of vrienden. Wij suggereren je alvast vier verrassende bestemmingen.

De Tranendreef

Al eens geslapen in een boomhut? De druppelvormige boomtenten van de Nederlander Dré Wapenaar zijn er een futuristische variant op. Ze hangen te bengelen in de dreef naar het kasteel van Hex in Borgloon. Elke tent biedt plaats aan 2 volwassenen en 2 kinderen.

Kampeervlot op de Maas

Het ritme van het water wiegt je zachtjes in slaap op de dobberende kampeervlotten van Maascentrum De Wissen. Het vlot is 25 vierkante meter groot, de helft daarvan wordt ingenomen door een stevige hut. Slaapwandelen is geen goed idee.

Hotel op het water

Botel Ophoven is een drijvend hotel, een toffe woonboot op de Maas met 9 standaard- en 3 luxehutten. En zelfs een wellnessruimte en loungebar. Geknipt voor een origineel verwenweekendje.

Zicht op de sterren

De Witte Merel in Paal is niet alleen een luxueuze B&B, de tuin is ingericht met de mooiste glampingtipi’s en een bijzondere Sphair als blikvanger: een luchtbel met een open zicht op de sterrenhemel boven je. Romantischer wordt het niet.

Je vindt nog meer verrassende logeeradresjes in gastvrij Limburg.

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek.

Vlaanderen Vakantieland

Diestsevest 40
3000 Leuven

info@vlaanderenvakantieland.be

Tel:+32 (0)16 28 60 35
Fax:+32 (0)16 28 60 35

Volg ons voor meer inspiratie

Vlaanderen Vakantieland is geregisseerd door deze partners

logeren in