Gezien de verstrenging van de maatregelen, zijn een deel van de tips op deze site momenteel niet toegankelijk. Hou alle maatregelen met betrekking tot je reis in de gaten via info-coronavirus.be.
Header Opvelp
Alle artikels

Avontuur in Opvelp

Opvelp is de ideale uitvalsbasis voor avontuurlijke gezinnen. De Hagelandse natuur vormt het ideale decor voor lange wandelingen, sporten en spelen. Velpe 55 is een stijlvolle, moderne vakantiewoning met plaats voor zes in een rustige omgeving. Het Pad van Ad is een stevige boswandeling langs indrukwekkende houtsculpturen. Nog sportiever is het multimovepad aan rustzone De Torenvalk. Om na al die actie je energiereserves weer op punt te zetten, kan je terecht bij de authentieke brasserie In de Molen. 

Ontdek in de buurt

Tips voor trips in de omgeving

  • Het Pad van Ad is een wandeling die vertrekt aan het Arboretum van Heverlee en loopt door een sprookjeswereld met zachtaardige beren, moderne neanderthalers en metershoge paddenstoelen. 
     
  • Test en train je bewegingsvaardigheden op het recent aangelegde multimovepad aan Onthaalpoort De Torenvalk
     
  • In de Molen is een authentieke brasserie in het centrum van Bierbeek met een uitgebreid bierassortiment en fijne gerechten. 

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek.

Vlaanderen Vakantieland

Diestsevest 40
3000 Leuven

info@vlaanderenvakantieland.be

Tel:+32 (0)16 28 60 35
Fax:+32 (0)16 28 60 35

Volg ons voor meer inspiratie

Vlaanderen Vakantieland is geregisseerd door deze partners

logeren in