Vlaanderen Vakantieland - Beleven, ontdekken en logeren

Het goede leven in elke provincie
Kempen kinderavonturen

25 keitoffe kinderavonturen in de Kempen

Van een heuvel rollen, ravotten in de modder, met de kano varen, in een boom klimmen en – waarom niet? – een koe knuffelen. Sommige dingen moet je gewoon gedaan hebben voor je twaalfde, toch? Met de bucketlist Kempen voor Kids mis je geen enkel kinderavontuur in de Kempen, van nature een kinderparadijs.

Een zwemvijver om in te plonsen, zandduinen om op te klauteren en speeltuinen om ongeremd te ravotten. Een plezante vakantie met de kinderen? Dan trek je naar de Kempen. Er is zoveel te beleven en daar wil je niets van missen. Met de handige bucketlist hoeft dat ook niet, de lijst bundelt 25 dingen om te doen in de Kempen voor je twaalfde.

Buitenactiviteiten voor kinderen

Op het Klompenbelevingspad in Laakdal trek je op klompen op avontuur door het bos. Op de natuurspeelplaats ‘Hobbeldonk’ op Provinciaal Groendomein De Averegten brouw je heksensoep en boetseer je je eigen modderhapjes. De Nete nodigt je uit voor een vleugje avontuur tijdens een kano- en kajakafvaart. En wist je dat koeien echte knuffelbeesten zijn? Geef een koe een hartverwarmende knuffel op een boerderij in Ravels.

Mis geen enkel keitof avontuur en haal je bucketlist!

Schrap het volgende item van je bucketlist!

Gezinsvakantie in de Kempen